Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 10. 17:08, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Balhézó vendég késelte meg a biztonsági őrt a vásárosnaményi szórakozóhelyen

Balhézó vendég késelte meg a biztonsági őrt a vásárosnaményi szórakozóhelyen

Testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vették.

Súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség R. L. 26 éves nagykállói lakos ellen. A férfi barátaival szórakozott egy vendéglátóhelyen a Vásárosnamény-Gergelyiugornyai üdülőövezetben augusztus 7-én éjjel. A szórakozóhelyen vitába keveredtek egy másik társasággal, emiatt a biztonsági szolgálat munkatársai kitessékelték őket, amit ugyancsak rossz néven vettek. Újabb vita alakult ki, aminek hevében R. L. a nála lévő késsel az egyik 29 éves biztonsági őrt hastájékon szúrta, aki ennek következtében - az előzetes orvosi vélemény alapján - 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett – közölte a rendőrség.

A bűncselekmény elkövetése után az elkövető a helyszínről autóval menekült, de az összehangolt rendőri intézkedéseknek köszönhetően húsz percen belül elfogták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói R. L.-t testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.