Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 19. 11:55, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogták a kerepesi önkielégítőt, Nógrádig követték

Elfogták a kerepesi önkielégítőt, Nógrádig követték

Nógrád megyéig követték a szeméremsértéssel gyanúsítható férfi nyomait a gödöllői rendőrök. Elfogták, kihallgatták, kezdeményezik bíróság elé állítását.

Egy, a szilasligeti HÉV megálló padján ülő nő értesítette a rendőrséget 2022. augusztus 15-én késő délelőtt, hogy a jegypénztáros bódé mögötti területen egy férfi önkielégítést végzett, miközben folyamatosan őt bámulta közölte a rendőrség.

A gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről, végig járták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatoltak. Feltérképezték, a településen hol fordult meg a férfi, merre járt, merre mozgott. Az elemző-értékelő munka terelte őket Nógrád megye felé, azon belül is egy Pásztói járáshoz tartozó kistelepülésre. A hajsza befejezéséhez segítséget nyújtó kállói rendőrök 2022. augusztus 18-án este fogták el és bilincselték a 38 éves O. Ferencet.
Kihallgatása már másnapra nyúlt át, éjfél után gyanúsították meg szeméremsértés vétségével.

O. Ferenc beismerte tettét, ám konkrét magyarázatot nem tudott rá adni. Elmondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV megállóban állva meglátta a padon ülő nőt és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára