Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. Június 11. 09:26, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Halálos baleset történt a 84-es főúton, Sopronnál

Halálos baleset történt a 84-es főúton, Sopronnál

Felborult egy személyautó a 84-es főúton, Sopron közelében - közölte az MTI-vel vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A tájékoztatás szerint a helyszínre riasztott soproni hivatásos tűzoltók kézi erővel emeltek ki a járműből egy embert, a mentők azonban azt állapították meg róla, hogy életét vesztette.

Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

A rendőrség közlése szerint a baleset a soproni határátkelő előtt történt. A személygépkocsi eddig ismeretlen okból és körülmények között borult fel az úttesten, sofőrje halt meg, az autóban más nem utazott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök az Ausztria irányába közlekedőket Sopron belterületén elterelik Kópháza felé. Az Ausztria felől közlekedők másik határátkelőn tudnak Magyarország területére belépni. Az útlezárásról az osztrák hatóságokat is tájékoztatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.