Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 15. 14:26, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Új szerelmespár a magyar X-Faktorban

Új szerelmespár a magyar X-Faktorban

Vibrál a levegő az X-Faktorban! Már nemcsak a verseny izgalma miatt, hanem a felfokozott érzelmektől: Baricz Gergő és Kováts Vera után egy új páros románcáról suttognak a bennfentesek!

Nem csoda, hogy a Fókusz stábjának sikerült zavarba hoznia a Rocktenors egyik tagját, amikor rákérdeztek: mire véljék azt a gyengéd puszit, ami elcsattant közte és Szabó Mariann között. Márió félszegen elnevette magát, és csak annyit kérdezett, hogy mit válaszolt erre a másik fél. Persze az Ikrek tagja is elpirult, és igyekezett hárítani a felvetést, miszerint egy pár lennének. Hogy mennyi sikerrel, azt döntse el ki-ki maga, ugyanis egyenes válasz helyett Mariann ezt felelte: "A minap valaki azt mondta nekem, hogy én vagyok a Rocktenors kabalája." Ja, vagy úgy! Akkor már érthető, hogy Márió miért ragad meg minden alkalmat, hogy a lány közelében legyen, miért ölelik szorosan egymást, és a legutóbb egy bulin miért is nem mozdultak el egymás mellől egyetlen percre sem. Hiszen egy kabalának majdnem olyan kiemelt helye van az életünkben, mint egy friss szerelemnek a szívünkben...

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.