Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 15. 07:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Szorong a mindössze 36 ezer forintos nyugdíja miatt Karda Bea, aki soha nem gondolta volna, hogy ilyen kevés pénzzel kell majd beérnie.

Karda Bea nyugdíja alig lépi át a harmincezer forintos határt. Az énekesnő korábban sikert sikerre halmozott, és soha nem gondolta, hogy hatvanas éveit ilyen szűkös anyagi keretek között kell tengetnie.

"1969-ben, amikor a pályám szárnyalni kezdett, még nem gondolkodtam ennyire előre. Úgy voltam vele, hogy kit érdekel, mi lesz majd negyven-ötven év múlva" - nyilatkozta az énekesnő a TV2 Aktív című műsorának. Azonban bő tíz évvel ezelőtt szembesülnie kellett azzal, hogy nyugdíja a legalacsonyabbak közé tartozik. "2000 környékén, amikor megkaptam a huszonegyezer forintos kezdő nyugdíjam nem akartam elhinni, hogy ez van. Talán hetven is leszek, mire a negyvenezer forintot eléri a nyugdíjam. Borzasztóan ijesztőnek néz ki a helyzet, és rettenetesen szorongok emiatt" - árulta el aggodalmait a platinaszőke énekesnő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.