Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

Az hagyján, hogy fiatalságunk kedvenceit 250 ezernél is többen nézték meg a közösségi médiában, de a jótékonysági rendezvény bevétele meghaladta az 5 millió forintot is, amelyet a szervezők teljes egészében felajánlottak koronavírus járványi elleni küzdelem támogatására.

Az ötletgazdák a szponzorok felajánlásából 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze, és ebből a pénzből két lélegeztető készüléket vásároltak, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Járványügyi Központjának ajánlottak fel. A jegybevételből befolyt összeget elosztják a budapesti Szent László Kórház és a miskolci kórház alapítványának ajánlották fel.

Az esemény és a támogatói kör megszervezésében nagy szerepet vállalt az ANDONIK Reklámügynökség és annak egyik vezetője Nagy Anett, akinek köszönhetően az online fesztivál mellé állt többek között, az ALEF Kft., a Celerus, a Suzuki Barta, az Opel Duna, a Car-Bay Kft. és a K3S Kft. is.

Fellépőben sem volt hiány, hiszen az összességében három óránál is hosszabb volt a műsor és a kamerák elé állt mások mellett az Ámokfutók, Miss Bee, Betty Love, Csordás Tibi, a Desperado, Krisz Rudi, a V-Tech, az UFO és Ricky is.

„Köszönjük a közönségnek, hogy eddig mellettünk álltak és azt is, hogy a jövőben is támogatnak minket, illetve azt az ügyet, ami miatt most itt összejöttünk” – mondta a fellépése alatt Ricky.

VIDEÓ a Facebookon is ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára