Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2011. December 05. 13:04, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Ketten haltak meg kihűlés miatt

Ketten haltak meg kihűlés miatt

Két újabb áldozata van a hideg időjárásnak Borsod-Abaúj-Zemplénben; két férfi halt meg kihűlés következtében Edelényben, illetve Sajószentpéteren – közölte a rendőrség hétfőn.

Múlt csütörtökön házának bekerített udvarán, a földön fekve holtan találtak rá egy 75 éves edelényi férfira. Az idős ember korábban szédülésre, rosszullétre panaszkodott, más betegsége nem volt, gyógyszert nem szedett – ismertette Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy nappal később ugyancsak házának bekerített udvarán, a földön fekve hűlt ki Sajószentpéteren egy 60 éves férfi, aki ittassága miatt nem tudott bemenni a lakásába. A szóvivő hozzátette: a helyszínre érkező orvos az idegenkezűséget mindkét esetben kizárta, és a halál okaként kihűlést állapított meg.

Gaskó Bertalan emlékeztetett arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt év téli időszakában húszan vesztették életüket kihűlés miatt, az idén ősztől pedig már nyolcan haltak meg.

Címkék: kihűlés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.