Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. December 13. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kocsit lopott a 85 éves bosszúálló

Kocsit lopott a 85 éves bosszúálló

A rendőrök visszaadták az ellopott autót, elfogták a tolvajt. Mindezt 24 óra leforgása alatt.

Egy vecsési asszony fordult december 7-én a rendőrséghez, elhunyt édesanyja háza előtt álló autóját valaki ellopta. A rendőrök nekiláttak a 700 ezer forintos jármű és elbitorlója felkutatásához. Néhány órával később már arccal és névvel keresték azt a budapesti nyugdíjast, aki gyanújuk szerint elhajtott a kocsival, másnap már kérdéseikre várták a válaszokat – közölte a rendőrség.

A 85 éves férfi kihallgatásán mindent beismert. Indokként a bosszúállást nevesítette, amelynek hátterét is részletekbe menően taglalta. A kocsi tulajdonosát régóta ismerte, kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor az asszony által örökölt ház vételára került terítékre. Először kölcsönösen megállapodtak 25 millió forintban, ám néhány hónappal később az asszony többet akart érte. A férfi átverve érezte magát, meglátása szerint a nő annak ellenére akart belőle nagyobb összeget kicsikarni, hogy a ház nem ér annyit.

December 7-én autójával Vecsésen haladt, amikor meglátta az asszony út szélén parkoló kocsiját. Hirtelen támadt, leckéztetésnek szánt ötlettől vezérelve leállt a saját autójával, beült a máséba és egy ismerőse udvarát megcélozva elindult. Mivel azonban sajátját nem akarta ott hagyni, ezért a két járgányt felváltva vezetve tette meg az utat. Beletelt némi időbe, míg megérkezett célállomásához, útközben pedig senkinek nem tűnt fel annyira a mutatvány, hogy rendőri intézkedést kértek volna.

Az autót a rendőrök megtalálták, visszaadták tulajdonosának, a 85 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Címkék: autó, lopás, rendőr, vecsész, vita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére