Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 29. 08:11, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Leonardo DiCapriónak az édesanyja az igazi

Leonardo DiCapriónak az édesanyja az igazi

Nehezebb a dolga Leonardo DiCaprio partnereinek, mint bárki is gondolta volna. A színész minden nőt imádott édesanyjához mér, és a sikeres házasságban sem hisz.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Leonardo DiCaprio mellett még a legszebb és legsikeresebb nőknek sincs biztos helye, mert a színész számtalanszor szakít váratlan hirtelenséggel. Most azonban az is kiderült, hogy partnerei szinte lehetetlen helyzetben vannak, ugyanis mindegyiküket az édesanyjához méri, akihez szinte lehetetlen felnőni.

A sztár egy interjúban vallott róla, hogy számára az anyja a tökéletes nő, ezért őt is keresi minden partnerében. "Édesanyám az életem középpontja. Nagyon nagy dolog, hogy van egy ilyen erős nő az életemben, aki mindig őszintén elmondja nekem a véleményét. Ugyanezt keresem minden nőben" - árulta el DiCaprio.

A színész egyébként maga sem tagadja, hogy sok gondja van az ellenkező nemmel, főleg azóta, hogy a Titanicban játszott szerepe miatt elkönyvelték hősszerelmesnek. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy nem is nagyon bízik a tartós párkapcsolatokban, mert már rengeteg boldognak induló házasságot látott tönkremenni, és ez nagyon ijesztő a számára. "Ezek után nem is tudom, meg fogok-e egyáltalán házasodni" - vallotta be a filmcsillag, végképp elbizonytalanítva mindenkit azzal kapcsolatban, hogy lesz-e valaha igazán tartós kapcsolata.

Címkék: Leonardo DiCaprio

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.