Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat

Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 25. 07:45, péntek | Életmód
GVH: áprilisban Magyarországon egyeztetnek a világ versenyhatóságainak vezető közgazdászai
2025. Április 24. 07:34, csütörtök | Életmód
Kína nemzetközi partnereket toboroz Mars-küldetéséhez
2025. Április 23. 07:53, szerda | Életmód
ELTE-kutatás: a kutya egyszerre gyerek és legjobb barát
2025. Április 23. 07:45, szerda | Életmód
600 ezer forintos pénzbüntetést kapott az "ördög ügyvédje"
Jogerőssé vált az ítélet az \"ördög ügyvédjeként\" ismertté vált elkövető bűnügyében, miután a másodfokú bíróság helybehagyta az elsőfokú ítéletet - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-t.