Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 06. 08:34, péntek | PR

Óriás irodaházat takarítanak

Óriás irodaházat takarítanak

Környezetbarát technológiát vállalva nyerte el Budapest egyik legnagyobb új irodaépületének rendben tartását, a takarítási szolgáltatásokban piacvezetők között számon tartott Jánosik és Társai Kft.

A Duna parti két egymáshoz kapcsolódó, hat emeletes, A+ kategóriás irodaház több, mint 36 ezer négyzetméterét tartják tisztán, gondozzák nap mint nap a társaság speciálisan felkészült alkalmazottai – tájékoztatott Jánosik Lajos a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.
Az evosoft Hungary Kft. korábban több telephelyen működött és nekik 2013 óta takarítottak. A cég összevonta egységeit, új irodaházba költözött. Pályázaton nyerte meg az új helyszín takarítását a Jánosik és Társai Kft. A sikeres pályázathoz az is hozzájárult, hogy elégedettek voltak a korábban végzett munkájukkal. Az ikerház másik gazdája a közös területek vonatkozásában is a Jánosikot bízta meg a takarítási szolgáltatásokkal. A kutatás fejlesztési feladatokat kiszolgáló irodaépületekben 4 szinten mélygarázs, 720 négyzetméteres konyha, 1900 négyzetméteres raktárterület is található.
Az épületek nemcsak funkciójukban, hanem homlokzati kialakításukban is harmonikus egységet alkotnak. Az új székházban az emeleti szinteken laborok és irodák, míg a földszinten kiszolgáló, szolgáltató, háttér funkciókat ellátó egységek kaptak helyet. Az 5. emeleten az irodákból megközelíthető járható zöld tetőket és teraszokat alakítottak ki.
Az épületek takarítása különleges technológiákat igényel. A környezetbarát takarítás, vegyszerek mellett az energiahatékonyság is elsődleges szempont. Természetes a szelektív hulladékgyűjtés, a hulladéktömörítés. Az irodaház jelenleg még nem teljes kihasználtsággal működik. A teljes kapacitás elérésekor 26 részmunkaidős takarító, illetve 2 ügyeletes és 1 udvari targoncás gondoskodik arról, hogy mindenkor, minden rendben, tisztán legyen.
A több lábon álló cég bevételeiből a takarítási üzletág 50 százalékban részesül. A Jánosik és Társai Kft. ez évre tervezett összbevétele a korábbi évekhez hasonlóan meghaladhatja a 14 milliárd forintot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat