Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2020. Február 04. 19:18, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Saját magát játssza legújabb filmjében Nicolas Cage

Saját magát játssza legújabb filmjében Nicolas Cage

Jövő márciusban kerül a mozikba Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) című új filmje, amelyben a sztár saját magát játssza.

A Lionsgate filmstúdió produkciójában Cage éppen szerepet kap egy Quentin Tarantino-filmben, de közben kamasz lányával feszültté vált kapcsolatát kell valahogy rendeznie. Hatalmas adósságai vannak, és hogy törleszteni tudja őket, fellép egy mexikói milliárdos születésnapi partiján, aki nagy rajongójaként egymillió dollárt kínál neki. A CIA azonban arról tájékoztatja, hogy a milliárdos valójában egy kábítószerbáró, aki elraboltatta egy mexikói elnökjelölt lányát. Cage-nek végül nincs más választása, mint hogy együttműködjön az amerikai kormánnyal, hogy valahogy kimásszon a csávából - idézte a film szinopszisát a The Hollywood Reporter.

A film forgatókönyvét Tom Gormican és Kevin Etten írta, és a rendezői székben is Gormican ül majd, akinek ez lesz a második rendezése a 2014-ben bemutatott Csajkeverők című romantikus vígjáték után. Cage saját Saturn Films produkciós cégén keresztül producere is lesz a készülő filmnek Mike Nilon és Kevin Turen társaságában.

Az 56 éves Oscar-díjas Cage Primal című akciófilmjét tavaly novemberben, Grand Isle című thrillerét decemberben mutatták be Amerikában.

Címkék: film, mozi, nicolas cage

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.