Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 15. 13:22, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Schiffer zabibaba! Nem a férje a lánya apja

Schiffer zabibaba! Nem a férje a lánya apja

Egy orosz üzletember azt állítja, Claudia Schiffer kislánya tőle van, és nem a modell férjétől. A férfi bíróságon akarja bizonyítani az igazát.

Alekszander Gavrilov elmondása szerint, ő és a modell négy felejthetetlenül szenvedélyes éjszakát töltöttek együtt Moszkvában, miután az interneten megismerkedtek. A német magazinok úgy tudják, hogy a férfi az orosz bírósághoz fordult és apasági tesztet követel, mivel szerinte ő az apja a tavaly májusban született kis Cosima Violetnek. "Szeretném kivenni a részem a gyerek felnevelésében." - nyilatkozta Gavrilov.
A negyvenegy éves modell és a férje, Matthew Vaughn "teljes hazugságnak" nevezte a sztorit, de az orosz üzletember kitart az állítása mellett. Érdekes amúgy, hogy nemrég még éppen Schiffer férje került reflektorfénybe, miután egész Hollywood arról beszélt: Vaughn az apja az egyik feltörekvő színésznő, January Jones kisfiának.

Címkék: claudia schiffer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.