Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 23. 14:22, hétfő | Belföld
Forrás: mti/Illusztráció: pixabay

Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás

Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás

A fejlesztésekkel mától külföldi-, biztosítatlan-, teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat is be lehet jelenteni az applikációval, valamint el lehet indítani a kárrendezést cascóra is.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel közölte: az alkalmazást a megjelenése óta több mint 220 ezren töltötték le, és több mint 4200 kárbejelentés érkezett a mai napig az e-kárbejelentőn keresztül a biztosító társaságokhoz, valamint a Mabiszhoz.

Az e-kárbejelentő applikáció a https://ekar.hu/ oldalról és az alkalmazás boltokból (Play áruház, Apple Store) ingyenesen letölthető autós kényelmi szolgáltatás. A 2019. januári megjelenése óta az alkalmazás több fejlesztésen, funkcióbővítésen ment keresztül, annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gyorsabb kitöltést tegyen lehetővé az ügyfeleknek a kiemelten stresszes szituációkban.

A most kiadott verzióban újítás az is, hogy már nem csak a gépjárművezető kapja meg a kárbejelentést, hanem másnak is el tudja küldeni, például a tulajdonosnak, az üzembentartónak vagy a flottakezelőnek. Szintén új funkció, hogy járművekkel okozott dologi kár bejelentése (kerítés, híd, oszlop, stb.) is lehetővé vált az e-kárbejelentővel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.