Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Augusztus 15. 08:00, szombat | Bulvár
Forrás: Pietsch Judit, az MTI különtudósítója jelenti:

Vilmos hercegék felszólították a sajtót, hogy ne közöljék György herceg fotóit

Vilmos hercegék felszólították a sajtót, hogy ne közöljék György herceg fotóit

A Kensington-palota felszólította a világsajtót, hogy ne közöljék a György hercegről engedély nélkül született fotókat, amelyek elkészítéséhez a paparazzók egyre többet zaklatják a hercegi családot és környezetét.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő londoni rezidenciája szerint a lesifotósok "átléptek egy határt", és "taktikájuk egyre veszélyesebbé vált", néhányan közülük "túl messzire mentek": többször is erős teleobjektívet használva fényképezték a kisfiával magánparkokban játszó Katalint, követték a herceget és nevelőnőjét a londoni parkokba, és attól sem riadtak vissza, hogy más gyerekeket felhasználva készítsenek képeket. A nevelőnő mellett a hercegi család személyzetének más tagjait is megfigyelték.

Lefotózták a házaspárhoz látogató magánszemélyek gyerekeit is, és a palota szerint előfordult, hogy üldözőbe vették a hercegi család rezidenciájáról távozó autókat. A fotósok magánbirtokra behatolva bújtak meg az erdőben és a mezőn Vilmos és Katalin norfolki otthona körül, hogy lefényképezzék a nagyanyjával játszó kisfiút. Middletonékat sem kímélik, állandó megfigyelés alatt tartják a család berkshire-i otthonát.

A palota szerint főként német, francia, ausztrál, új-zélandi és amerikai lapok közölnek György hercegről "elfogadhatatlan körülmények" között készült felvételeket, a brit lapok túlnyomó többsége azonban tartózkodik ettől.

A herceg és a hercegnő időről időre közzétesz hivatalos képeket gyermekeiről. Ezek egy részét a lelkes amatőr fotós hírében álló Katalin készíti. A Kensington-palota tájékoztatása szerint a házaspár örömmel osztja meg a fotókat, és ez így lesz az elkövetkező hónapokban és években is. "Ennek ellenére a lesifotósok továbbra is üldözik őket."

A hercegi pár londoni rezidenciájának kommunikációs titkára szerint bosszantó, hogy ilyen aljas taktikákat alkalmazva, egy kétéves kisfiún nyerészkedve akarnak profitot termelni. Jason Knauf felhívta a figyelmet arra, hogy ez csak veszélyeket rejt magában, a szigorú biztonsági intézkedések miatt ugyanis nem mindig lesz lehetőség arra, hogy felmérjék, ki az, aki csak fotókat akar készíteni és ki az, aki esetleg ártani is akar a család tagjainak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.