Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 16. 08:04, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Vitray megszólalt: hogy lehetnék szakmailag halott?

Vitray megszólalt: hogy lehetnék szakmailag halott?

Vitray Tamásról korábban Friderikusz Sándor és Fiala János is érdekes véleményt alkotott.

A televíziós eddig szó nélkül hagyta az őt ért vádakat és kijelentéseket, de a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában részletesen kifejtette gondolatait.

Hajdú Péter először Friderikusz Sándor korábbi kijelentését idézte, mely arról szólt, hogy Vitray Tamás miatt indult el a pályán Friderikusz is, de volt egy pont, amikor úgy érezte, megelőzte a televízióst.

- Nincs értelme ma már erről beszélni, mert mindketten nyilván hordozunk sebeket. Egyet azonban bárhol, bármikor - a viszonyunk akárhogy is áll - elmondtam és elmondom most is: azt a szenvedélyt, azt az odaadást, azt a szorgalmat, amit Friderikusz a pálya, a mesterségünk, a hivatásunk iránt mutatott egyedül benne éreztem, hogy olyan, mint ahogy bennem munkált - mondta Vitray Tamás, aki szerint egyesek úgy érezték, hogy ha belé rúgnak, többé válhatnak.
A televíziós Friderikusz szavaira nem reagált, de Fiala János megjegyzésére frappáns választ adott.

- Ő azt mondta, hogy szakmailag halott vagyok. Ő közben átmehetett egy szakmai halottkémnek, akit kihívnak a hullához és meg kell állapítania, hogy él-e még. Hát hogy lehetnék szakmailag halott, mikor már nem is művelem a szakmámat? És ki tudja eldönteni, hogy mik azok a kritériumok, amelyek valakit élővé tesznek szakmailag és aztán holttá? - tette fel a kérdést Vitray, aki mindezek ellenére sem haragszik senkire.

Címkék: Vitray Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.